donderdag 20 januari 2011

#hashtag #oudennieuw #champagne #4sq



Wat is het heerlijk om met andere mensen een avond lol te hebben en de dag erna nog even verder te dansen op de champagne en de hashtags, oftewel doe de hashtag.

Het is nog leuker als de humor verder gaat dan die ene avond en zo af en toe weer opduikt.
De binnenpret die je voelt als je uit een drukke bespreking stapt, jij je naar het personeelsrestaurant haast voor de dagelijkse lunch en in een ooghoek via twitter de tekkel voorbij ziet komen, de champagneverslaving van je vrienden(nee ik weet dat je niet mag lachen om andermans verslavingen maar deze is dan de uitzondering op de regel), de eeuwig jaloersmakende #nespresso en #macchiato hashtags terwijl jij je moet redden met umcg slootwater maar wetend dat jouw vrije #macchiato-dag wel weer komt. We twitteren er een eind op los.


Dan de lunch aan tafel staat nog steeds in het teken van ‘’wat heb je met oud en nieuw gedaan?’’ Waar je een aantal jaren geleden nog sprak van wat heb je met oud en nieuw uitgespookt hebben we het nu over wat de kinderen hebben uitgespookt…
De jongste van wel 4 hele jaren oud heeft zich samen met twee vriendinnetjes te goed gedaan aan ik geloof 8 zuurstokken van zo’n 12 cm groot. Alle 8 schoon op…plastic teruggevonden en na rechtleggen van het plastic zouden het er zo’n 8 moeten zijn geweest. Niet gek dat het om 23.00 uur nog stuitert een verdieping hoger.
Elk nadeel heeft zijn voordeel, van 0.00 uur heeft die kleine snoepkont niets gemerkt #doorgeslapen

Inmiddels zijn we al weer wat weken verder. Twitteren doen we nog steeds maar champagne viert minder hoogtij(d). De gezelligheid blijft van hetzelfde niveau. De verslaving zit op dit moment meer in de foursquare –hoek #4sq
Ook levensgevaarlijk om met 4sq achter het stuur te gaan.
Waar je eerder nog op zoek ging naar een bijzonder plekje kun je nu zien dat velen je voor zijn gegaan. Waar tanken niet de leukste activiteit was zal en moet er nu getankt worden….#mayorship behouden.
Wel graag de tip aan een ieder maak een leuke #place aan want de simpele waterdruppel valt niet meer op in het geheel aan places. Maak van een restaurant ook een echt restaurant..

Van de week wel een leuke foto voorbij zien komen op twitter/ 4sq;





Inmiddels een week of twee verder op 4sq, paar 4sq vrienden rijker (paar tweeps minder, nogmaals excuus), paar mayorships verder begin ook ik kritisch te worden.
Vandaag een ware slak in de sla in een restaurant….tja en dat bij een vegetarische salade…je kunt zeggen je hebt meer gekregen dan waar je voor betaald hebt maar toch….Besloten om dat mayorship maar even te laten liggen voor een ander. Mijn baan is druk zat..dan is het onderhouden van een rotonde toch makkelijker…

Welke mayorship echt lastig te bemachtigen is, is de kruising van de A28 en de A7. Dagelijks kom ik er zo’n twee keer langs maar het wil niet vlotten…de teller wil nog niet eens vertellen of ik al in de buurt ben van het mayorship.

Een ander punt; ‘’de badges’’….daar blijft het #spel en #gok element wel erg groot van…
Tips zijn altijd welkom!

Oh ja en ook al gaf ik de naam van het restaurant niet weer….toch moet er ook vermeld worden dat het keurig is opgelost.
En de volgende keer gewoon een bord met slakken bestellen dan valt dit inimini slakje niet op in de sla #slakinsla

En om een indruk te geven van 4sq als je er nog niet aan begonnen bent....


2 opmerkingen:

  1. Hey Marjolijn, leuk stuk #HierLigtNogChampagneMaarWeZijnMorgenNietThuis...

    Badges sparen, hier de uitleg:
    http://thekruser.com/foursquare/badges/

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hi Marjolein, erg leuk stuk. Met zo'n verslaving is best te leven weet ik uit ervaring...  we moeten maar gauw eens bij borrelen!

    Tot twitter!

    Ronald

    BeantwoordenVerwijderen